Εταιρεία  |  Τεχνική Υποστήριξη  |  Πελατολόγιο  |  Νέα  |  Επικοινωνία  |  Χρήση Cookies  |  Προστασία Δεδομένων  |  www.getinge.com               
 
 
Νέα Προιόντα
Εδω μπορείτε να δείτε όλα τα τελευταία προιόντα μας
Προσφορές
Εδω μπορείτε να δείτε ολες τις τελευταίες μας προσφορές
 
T-DOC
 

ΣΥΣΤΗΜΑ GETINGE ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Το σύστημα Τ-DOC είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα Η/Υ σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του Νοσοκομείου για προγραμματισμό, έλεγχο και τεκμηρίωση όλων των δραστηριοτήτων που αφορούν αποστειρωμένα υλικά.
Οι εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί με σκοπό το σχεδιασμό, την τεκμηρίωση και την αύξηση της παραγωγής σε μία σύγχρονη Κεντρική Αποστείρωση. Επιπλέον το σύστημα Τ-DOC παρέχει τη δυνατότητα αποτελεσματικού ελέγχου της αποθήκης και ακρίβειας στον καθορισμό των παρερχομένων υπηρεσιών της Κεντρικής Αποστείρωσης στα τμήματα.Παραλαβή ακάθαρτων υλικών. Σκανάρισμα των επιστρεφόμενων ετικετών με άμεση ενημέρωση της βάσης δεδομένων των εργαλείων.Το σκανάρισμα των υλικών στο κλίβανο καθιστά δυνατή την αποθήκευση των τεκμηρίων της διαδικασίας μαζί με τα υλικά που επεξεργάστηκαν.
Το σύστημα Τ-DOC συνδέεται άμεσα στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου σχεδόν όλων των πλυντηρίων απολυμαντών και των κλιβάνων GETINGE. Οι πληροφορίες από τα μηχανήματα συλλέγονται και αποθηκεύονται για τεκμηρίωση και εύκολη πρόσβαση. Σε περιπτώσεις όπου η απευθείας σύνδεση σε κλίβανο δεν είναι δυνατή, τα στοιχεία δίνονται χειροκίνητα μέσω ενός εργονομικού τρόπου, ενώ όλες οι άλλες λειτουργίες παραμένουν αναλλοίωτες. Χάρη στη κλιμακωτή εφαρμογή του, το σύστημα προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του κάθε Νοσοκομείου.

Εκτύπωση ετικετών και λίστες εργαλείων στο χώρο πακεταρίσματος. Οι λίστες εργαλείων είναι πάντα ενήμερες, βασιζόμενες σε πραγματικές πληροφορίες από τη βάση δεδομένων.Οι ετικέτες και οι λίστες των εργαλείων που εμπεριέχονται στους δίσκους είναι σημαντικό μέρος του συστήματος Τ-DOC επιτρέποντας τη πλήρη καταγραφή, ανίχνευση και την διασφάλιση ποιότητας του παραγόμενου υλικού.
 
Πλυντήρια - Απολυμαντές
Καμπίνες Στεγνώματος
Κλίβανοι Αποστείρωσης
Συνδυασμοί Συστημάτων Φόρτωσης Κλιβάνων
Αξεσουάρ
Κλίβανοι Ιδανικοί για το Χειρουργείο
Συσκευές Πλύσης - Απολύμανσης Σκωραμίδων και Αντικειμένων
T-DOC
POKA-YOKE AER
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014
SSL Certificates