Εταιρεία  |  Τεχνική Υποστήριξη  |  Πελατολόγιο  |  Νέα  |  Επικοινωνία  |  Χρήση Cookies  |  Προστασία Δεδομένων  |  www.getinge.com               
 
 
Νέα Προιόντα
Εδω μπορείτε να δείτε όλα τα τελευταία προιόντα μας
Προσφορές
Εδω μπορείτε να δείτε ολες τις τελευταίες μας προσφορές
 
Τεχνική Υποστήριξη και Ανταλακτικά
 
 
 
Ανταλλακτικά:
Η Εταιρεία μας διαθέτει σε στόκ για άμεση παράδοση όλα σχεδόν τα γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα του εξοπλισμού του Οίκου GETINGE. Για όσα ανταλλακτικά δεν υπάρχουν σε στόκ ή παράδοση γίνεται γρήγορα εντός 24-48 ωρών μέσω κέντρου LOGISTICS της GETINGE στο Βέλγιο.
Τα γνήσια ανταλλακτικά εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα υπάρχοντα πρότυπα ποιότητας και τη λειτουργία των μηχανημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Τεχνική Υποστήριξη:
Η Εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για εγκαταστάσεις και συντηρήσεις εξοπλισμού Κεντρικής Αποστείρωσης και Χειρουργείων. Οι Τεχνικοί της Εταιρείας μας είναι εκπαιδευμένοι από την Ακαδημία του κατασκευαστικού Οίκου GETINGE και διαθέτουν πιστοποιητικά εκπαίδευσης. Μετέχουν σε ετήσια εκπαιδευτικά σεμινάρια ώστε να είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Διακρίβωση (VALIDATION) κλιβάνου ατμού:
Η ανάγκη για διασφάλιση της διαδικασίας αποστείρωση ανέδειξε την ανάγκη για διακρίβωση (VALIDATION) των κλιβάνων ατμού σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι κλίβανοι πρέπει να διακριβώνονται και να πιστοποιούνται όσον αφορά τις επιδόσεις τους σε τακτικά χρονικά διαστήματα (κάθε χρόνο). Η διακρίβωση αυξάνει την ασφάλεια των αποστειρωμένων υλικών, αναβαθμίζει την ποιότητα, διευκολύνει την εποπτεία και πιστοποΐει την σωστή συντήρηση των μηχανημάτων.
  Οι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί στην διαδικασία VALIDATION από την ακαδημία του Σουηδικού οίκου GETINGE και διαθέτουν σχετικό πιστοποιητικό. Η προτεινόμενη διαδικασία διακρίβωσης (VALIDATION) από την GETINGE περιλαμβάνει τα εξής στάδια:
- Έλεγχος ποιότητας παροχής ατμού, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 285 (Steam Tests)
- Λειτουργικός έλεγχος του κλιβάνου σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ554 (Commmissioning Qualification)
- Πιστοποίηση επιδόσεων αποστείρωσης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 554 (Performance Qualification)

Στο τέλος της διαδικασίας παραδίδεται πλήρης φάκελος τεκμηρίωσης αποτελεσμάτων (Documendation).


 
 
 
Πλυντήρια - Απολυμαντές
Καμπίνες Στεγνώματος
Κλίβανοι Αποστείρωσης
Συνδυασμοί Συστημάτων Φόρτωσης Κλιβάνων
Αξεσουάρ
Κλίβανοι Ιδανικοί για το Χειρουργείο
Συσκευές Πλύσης - Απολύμανσης Σκωραμίδων και Αντικειμένων
T-DOC
POKA-YOKE AER
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014
SSL Certificates